Stekta dadlar med ingefära och sesam



Dadlar med riven ingefära och sesam är en otrolig smakkombo!! Detta recept fick jag av F, han vet verkligen vad han pratar om :) Jag brukar steka dadlarna tills jag får en knaprig yta. Det blir så otroligt gott när man biter i dadlarnas hårda knapriga yta och himmelskt mjuka insida.

Det är väldigt viktigt att man änvänder bra dadlar till detta rcept. Många som säljs i affärerna är torra och inte så goda. Jag använder mig alltid av "Färska Dadlar" från Iran. De är bäst!









2011-12-15 @ 12:15:00 Godis Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
Kategorier
  • Allmänt
  • Bullar
  • Cupcakes/Muffins
  • Godis
  • Matiga salta verk
  • Pajer
  • Småkakor
  • Tårtor
Arkiv
  • Mars 2012
  • Februari 2012
  • Januari 2012
  • December 2011
  • November 2011
  • Oktober 2011
  • September 2011
  • Augusti 2011
  • Juni 2011
  • Mars 2011
RSS 2.0